Foto blog header

Wil jij samen met jouw geliefde de meest romantische steden bezoeken? Twijfel niet en plan gelijk één van de volgende stedentrips! Ontdek de verschillende culturen, de mooie natuur, de ingewikkelde architectuur, het lekkere eten en nog veel meer.

Venetië, Italië
Venetië is een stad vol met fotogenieke en romantische plekjes. Geen andere stad in Italië is zo fotogeniek als Venetië! Het is een stad die wordt gevormd door 117 eilandjes, 160 kanalen en 400 bruggen. Hierdoor heb je in Venetië de mogelijkheid om aan boord te gaan op één van de vele gondels voor een mooie rondvaart waarbij je Venetië kunt verkennen. Het is een attractie die vooral veel stelletjes trekt.

Venetië

Venetië

Parijs, Frankrijk
De hoofdstad van Frankrijk wordt door vele gezien als de stad van de liefde. Parijs staat onder andere bekend om het eten (stokbroden), de mode, de cultuur, de Eiffeltoren en de rivier de Seine. Hierdoor is er veel te doen wanneer je in Parijs bent. Geef je liever jouw vriend(in) een kus wanneer jullie bovenin de Eiffeltoren zijn of kies je ervoor om samen een romantische boottocht te maken over de Seine? In Parijs kan het allemaal!

Parijs

Parijs

Praag, Tsjechië
Ook Praag is een stad die door vele stelletjes erg geliefd is. Het is een stad waar veel romantische hotels te vinden zijn en je kunt over de Karelsbrug lopen, het oude Stadsplein en de Sint-Vituskathedraal bezoeken. De Karelsbrug is maar liefst 520 meter lang, een leuke ervaring om daar hand in hand overheen te lopen! Op de brug geven straatartiesten optredens en laten kunstenaars hun kunsten zien. Een voordeel van Praag is, is dat de stad prachtig is tijdens alle seizoen van het jaar. Dus waarom niet aankomend weekend een spontaan stedentripje naar Praag boeken?

praag

Praag

Rome, Italië
Rome is een stad die barst van de liefde en romantiek. Er zijn veel mooie plekjes te bezoeken zoals het Colosseum, Villa Borghese en de Trevifontein. Villa Borghese is een openbaar park vol met musea, paviljoenen, sculpturen en villa’s. Ook is er een klein meer genaamd Laghetto, gelegen in het midden van het park. Bij Laghetto bevindt zich een prachtige tempel en het is het perfecte plekje om samen met je geliefde een roeiboot te huren en te genieten van elkaar, het meer en de omgeving. Wie Villa Borghese bezoekt, gaat verliefd(er) weer terug naar huis.

Rome

Rome

Brugge, België
Waarschijnlijk verwacht je het niet, maar Brugge behoort ook tot één van de meest romantische steden ter wereld. En dat in ons buurland! Hetgeen dat Brugge de romantische sfeer geeft zijn de adembenemende kerken, de grachten, de pleinen en de monumentale panden. In Brugge kun je ook The Chocolate Museum vinden, een museum waar je alles te weten komt over chocolade! Romantischer kan het niet worden toch? Oh ja, als je besluit om naar Brugge te gaan vergeet dan niet samen met jouw geliefde verschillende speciaalbiertjes te proeven zoals Brugse Zot. Brugge staat tenslotte bekend om haar grote aanbod van speciaalbieren!

Brugge

Brugge

Keuze gemaakt? Ga dan naar Moyage en boek gelijk je reis