Beautiful-Infinity-Pool-At-Beach

Is jouw bucketlist nog niet lang genoeg en weet je niet zo goed wat je er aan toe kunt voegen? Wij wel! Laat je verrassen door de vele mooie zwembaden op de wereld waarvan je niet wist dat die zo’n ongelooflijk uitzicht geven.

The Icebergs Bondi Ocean Baths, Australië
In het zuiden van Bondi Beach, Sydney, liggen de Bondi Ocean Baths. Dit zijn twee zwembaden gevestigd in de zee. Eén zwembad van 50 meter lang en een kinderzwembad.
bradmalyon003

Marina Bay Sands resort, Singapore
De populaire infinity pool (oneindig zwembad) in Singapore geeft een uitzicht over de hele stad en bevindt zich maar liefst 57 verdiepingen hoog! Zwemmen in de infinity pool wordt ook wel ‘swimming on top of the world’ genoemd.

Ubud Hanging Gardens, Bali
Het resort in Ubud, Bali, is omringd door rijstvelden en de jungle. Prachtig dus! Maar het mooiste van het resort is toch echt het zwembad. Bij 1 van de 38 villa’s ligt de dubbele infinity pool, verdeeld over twee verschillende hoogtes.

Balcony Pools, India
In Mumbai staat een hotel waarbij je niet alleen je eigen kamer, balkon en terras hebt, maar ook je eigen zwembad! Meer privacy heb je niet nodig toch? Iedere kamer in dit hotel beschikt over een eigen zwembad.

Devil’s Pools, Afrika
In Zambia bevinden zich de Victoria Falls en hierin is een zwembad gemaakt, tussen de stroming en watervallen! Zou jij het durven om in dit natuurlijke zwembad te zwemmen?

The Library, Thailand
Je vraagt je nu waarschijnlijk af of het zwembad echt rood is, ja! De rode tegels van het zwembad zorgen voor een bijzonder contrast ten opzichte van de blauwe zee en geven een unieke uitstraling.

The Cambrian Hotel, Zwitserland
Zwemmen in een zwembad met uitzicht op de Zwitserse Alpen, kun jij je het al voorstellen? In het zwembad bij het Cambrian Hotel in Zwitserland is dat mogelijk. Je kijkt dan uit over bergen met wit besneeuwde toppen, groene bergvlaktes en prachtige bomen.

Four Seasons Safari Lodge, Tanzania
Bij een zwembad in het Serengeti National Park kun je samen met olifanten zwemmen. Niet in hetzelfde water natuurlijk, maar tijdens het zwemmen lopen er kuddes met olifanten langs het zwembad. Echt geweldig! Zo kun je zwemmen en tegelijkertijd een beetje op safari.

Perivolas hotel, Griekenland
Dit hotel in Santorini trekt vele bezoekers door het adembenemende uitzicht vanaf het zwembad. Het geeft niet alleen rust, maar laat ook zien dat de mooiste plekjes van de wereld niet ver van Nederland af liggen. 

Son Alfonso del Mar, Chili
In dit resort ligt het grootste zwembad van de wereld en die is langer dan 1 km! Het diepste punt van het zwembad is maar liefst 35 meter diep. In het zwembad kan onder andere gedoken, gezeild, gesnorkeld, gekanood en gewindsurft worden. Staat zwemmen in het grootste zwembad van de wereld al op jouw bucketlist?